2017-07-06 23:37:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ma inkább ne tréfálkozzon!

Napi horoszkóp július 7-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars már eltávolodott a Plútó szembenállásától. Ön viszont még most is annyira felfokozott érzelmekkel reagál az emberekre és általában az élet dolgaira, hogy a hét végére teljesen kimerültnek érezheti magát. Menjen aludni minél hamarabb!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Merkúr az Oroszlán jegyében áll. Kalandos vállalkozásba kíván fogni, ami nagy hozamot ígér. Az átmeneti nehézségek ne szegjék a kedvé. Mikor ön már feladta a szervezést, a sors gondoskodik a jó fordulatról. Éppen jókor, mert már kezdte elveszíteni a hitét az emberekben.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Sikerül ma megállnia, hogy visszavágjon egy csípős megjegyzéséért egy kollégájának. Jó taktikának bizonyul ez, mert így egy sokkal nagyobb kalamajkából menekülhet meg.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Mars a Rák jegyében áll. Jól teszi, ha a mai napon megpróbál egy kicsit előre dolgozni. A nagyobb elmélyülést, több koncentrációt igénylő dolgokat végezze el most, mert ezekkel eredményesen haladhat.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Hold még a Nyilas jegyében ébred. Hiába szeretne, ma nem menekülhet el a munkahelyéről… Rengeteg a dolga, és a főnöke valami egészen új feladattal is megbízhatja. Ha nem is nyeri el elsőre a tetszését, azért nem mondhat nemet. Bízzon a rátermettségében!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma különösen tettre kész és lendületes lesz. Kondíciója is remek, így bármilyen váratlan helyzetben helyt tud majd állni. Van egy terve, amit nagyon is szeretne megvalósítani, ám ezügyben sok emberrel kellene kompromisszumot kötnie…

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Figyeljen arra, hogy döntései igazságosak legyenek – most jó példával járhat elöl, hogy hogyan lehet üvöltözés és kérlelés nélkül célt érni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma egy kicsit türtőztesse magát, és inkább ne tréfálkozzon! Csípős megjegyzéseivel most nem azt éri el, amit szeretne: nem mulattatja, hanem inkább megbántja a kollégáit, most nem annyira értékelik egyébként remek humorát.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Figyeljen arra, nehogy felbosszantsa egyik szomszédját - ezzel egy ádáz ellenséget szerezhet. Lehet, hogy első reakcióként ez nevetségesnek hangzik, de a mai napon ezt vegye komolyan. Legyen továbbra is nyugodt és derűs.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ami nem megy, kár ma erőltetni. A pénzre persze szüksége van, de ha úgy látja, egy forrása végképp elapadt, inkább keressen más lehetőségeket. A tartalékait sem kellene mind felélnie. Ön nagyon jól tud takarékoskodni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Úgy érzi, több szeretetre és törődésre lenne szüksége. Ehhez azonban az első lépéseket önnek kell megtennie. Ha ön kedves és segítőkész, akkor a világ is ön felé fordul újra.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Egy kis erőfeszítéssel emelkedhet a havi jövedelme. Nyugodtan lehet merészebb is a kelleténél, most a szerencsés véletlen is a kezére játszik. Komoly sikereket könyvelhet ma el!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: